Sendvič z grilu
- 11.09.2024
- Zdieľať na Facebooku
Náročnosť prípravy: Ťažké
Čas: 60 minút
Počet porcií: 2
Ingrediencie
- Hovädzia nízka roštenka
- Šampiňóny
- Cibuľa
- Papriková pasta
- Med
- Olivový olej
- Syr na grilovanie
- Limetka
- Hruška
- Červené suché víno
Postup
Na panvici spolu orestujeme cibuľu, šampiňóny a hrušku. Podlejeme červeným suchým vínom a keď sa alkohol odparí, pridáme paprikovú pastu spolu s medom a limetkovou šťavou. Okorenenú a osolenú hovädziu nízku roštenku pečieme sprudka na grile.
Ku koncu hodíme na gril aj syr vhodný na grilovanie. Cesnak konfitujeme v oleji cca 45 minút. Na opečený bochník rozotrieme konfitovaný cesnak, pridáme zmes z cibule a šampiňónov a prikryjeme grilovaným syrom a mäsom.